Bundesliga

Fotbalistul care vrea normalitate! Nu are smartphone și e „old school”

Am auzit câteva lucruri interesante despre Martin Hinteregger la meciul dintre Austria și România, iar mai mulți dintre voi mi-ați recomandat să scriu un articol despre el.

Ei bine, am căutat aspecte mai inedite din viața lui și am găsit câte ceva destul de wow, mai ales că suntem obșnuiți să trăim într-un alt stil de viață, dar el nu, el a rezistat modernismului și e poate fi considerat cu ușurință „old school”.

Martin Hinteregger. Sursă foto: goal.com
Martin Hinteregger. Sursă foto: goal.com

Fotbalistul care vrea normalitate

Deși are 28 de ani, putem spune despre Martin Hinteregger că este un fotbalist tânăr, dar cu un spirit destul de clasic, care refuză să fie ca ceilalți.

De exemplu el nu are un smartphone, ci un telefon cu butoane, de pe care sună sau dă mesaje, atât. Nu simte că are nevoie de cele mai noi aplicații sau că ar avea nevoie ca viața să-i fie simplificată cu ajutorul unui device.

Preferă să trăiască o viață liniștită, departe de grijile și stresul cotidian, care, fie vorba între noi, vine chiar de la device-urile pe care le avem cu noi cam tot timpul.

Până în ianuarie 2018 a cântat și la viară, fiind o pasiune pe care o avea din copilărie. Îi place să schieze și participă an de an la o întrecere de schi, cu scop caritabil, din Austria.

Martin Hinteregger. Sursă foto: besthqwallpapers.com
Martin Hinteregger. Sursă foto: besthqwallpapers.com

Începuturile carierei

Martin Hinteregger a început fotbalul profesionist la Academia de Fotbal a lui Red Bull Salzburg, despre care am scris aici.

De-a lungul timpului, acesta a mai jucat pentru Borussia Monchengladbach, FC Augsburg, iar în prezent evoluează pentru Eintracht Frankfurt.

Tototdată, are și 47 de prezențe în naționala Austriei, pentru care a înscris 4 goluri.

  • 14.500.000 de euro e cota de piață a lui Martin Hinteregger, conform transfermarkt.com
  • 28 de ani a împlinit Martin Hinterreger pe 7 septembrie

Îți recomand articolul cu video-ul cu toată bătaia de la PSG – Marseille.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: