Special

Fotbalistul transferat pe 15 kg de cârnați

Este o poveste adevărată, iar acțiunea s-a petrecut…din păcate în România. În 2005, Marius Cioară, fotbalistul lui Romvest Arad era împrumutat la UTA.

Din păcate pentru el, la UTA nu a reușit să se impună și trebuia să fie împrumutat la Regal Horia, o formație din liga județeană arădeană.

Fotbalistul transferat pe cârnați

Cele două cluburi bătuseră palma, iar în schimbul fotbalistului, Romvest ar fi urmat să primească la schimb 15 kg de cârnați de vită 🙂

marius-cioara-carnati

Marius s-a supărat foarte tare când a aflat de tranzacție și a hotărât să se lase de fotbal și să plece în Spania,  la cules de căpșuni. Vestea a venit ca un șoc pentru oficialii clubului arădean.

„E o dublă lovitură pentru noi. Am pierdut un jucător tânăr, de mare perspectivă, dar și mâncarea echipei pentru două săptămâni”, a declarat unul dintre oficialii Romvest Arad.

Dan Nistor a fost transferat pe 7 mingi și un rând de echipamente

Dan Nistor, fostul căpitan al lui Dinamo, a ajuns de la AS Rucăr la Internațional Curtea de Argeș pentru 7 mingi și un rând de echipamente. Patronul lui Internațional Curtea de Argeș a dezvăluit transferul.

dan-nistor-dinamo

„L-am luat cu șapte mingi și un rând de echipamente. Prima dată l-am trimis să-și pună dinții, că avea gura goală”, a spus acesta.

Sper că a fost o lectură amuzantă 🙂

Îți recomand quizzul despre cultura generală fotbalistică.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

3 comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: