La Liga

Fratele lui Harlem Gnohere, dat avfară de Sevilla pentru că s-a îngrășat

Joris Gnagnon, fratele lui Harlem Gnohere, a fost dat afară de Sevilla pentru că s-a îngrășat mult prea mult.

Gnagnon este considerat un mare talent, însă de la venirea sa la Sevilla, tânărul fundaș a avut mai multe momente în care a ieșit în evidență prin lucruri negative, printre care și faptul că l-a „rupt” într-un amical pe un puști talentat de la Liverpool.

Acum, fratele „Bizonului” a fost dat afară de la clubul andaluz pentru că s-a îngrășat mult, problemă pe care a avut-o și fratele său în Liga 1.

Momentul intrării dure a lui Joris Gnagnon. Sursă foto: goal.com
Momentul intrării dure a lui Joris Gnagnon. Sursă foto: goal.com

Fratele lui Gnohere, dat afară de Sevilla pentru că s-a îngrășat

Joris Gnagnon a reușit să-i înfurie pe șefii Sevillei, care au decis să-l dea afară pe fratele lui Harlem Gnohere, deși el a fost adus în 2018 de la Rennes tocmai pentru că arăta un potențial imens, în schimbul sumei de 13.500.000 de euro.

Jurnaliștii de la Marca susțin că din martie 2020, fundașul francez nu a mai coborât sub 100 de kilograme, la 1,82 metri. Acesta a fost motivul pentru care Julen Lopetegui a renunțat la serviciile sale, iar Sevilla l-a dat afară, chiar dacă acordul francezului cu andaluzii era valid până în 2023.

Ibericii susțin că Joris Gnagnon poate ataca FC Sevilla în instanță pentru rezilierea unilaterală a contractului, dar ar avea șanse mici de izbândă. Clubul spaniol are date adunate pe parcursul ultimului an din care reiese că greutatea fotbalistului nu a ajuns niciodată la parametri optimi.

  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Joris Gnagnon, conform transfermarkt.com
  • 24 de ani are Joris Gnagnon
Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: