Special

Fulgerul care a ucis o echipă de fotbal

În 1998, un meci amical de fotbal se desfășura în Republica Democratică Congo, echipa locală Bena Tshadi se confrunta cu echipa Basang din regiunea Kasai.

Jocul se defășura normal, doar o ploaie care păstra întregul stadion ud.

O întreagă echipă de fotbal a fost ucisă de fulgere

Toți cei unsprezece membri ai echipei de fotbal au murit loviti de fulgere. Potrivit ziarului congolez, fulgerul nu i-a rănit pe ceilalți membri ai echipei adverse.

Era o partidă destul de tensionată, scorul era la egalitate, cu un gol pentru fiecare echipă. În acel moment a avut loc un eveniment neobișnuit și nimeni nu s-a gândit că se poate întâmpla acest lucru.

Fulgerul a zguduit cerul și l-a aprins, a căzut în mijlocul terenului și a reușit să omoare 11 jucători. După ce oamenii și-au revenit din șoc, au observat că cei 11 jucători aparțineau aceleiași echipe.

„Fulgerul a ucis 11 tineri cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani în timpul unui meci de fotbal”.

 

Echipa Basang, a decis să oprească jocul instantaneu și să nu mai joace, au sfârșit câștigând implicit.

Mulți au încercat să ofere o explicație logică a acestui eveniment. Spun că jucătorii locali aveau pantofi cu baze metalice, iar acest lucru le-a permis să fie conductorii perfecți pentru descărcarea mortală de fulgere.

Alții nu au putut ignora această situație fără a menționa cuvântul „vrăjitorie”, spun că echipa locală a fost blestemată și de aceea au murit.

Spre surprinderea presei, cea de-a doua echipă a supraviețuit fără să aibă probleme. Niciunul dintre ceilalți membri ai echipei nu a fost rănit și nu s-a observat nimic pe fețele lor, cu excepția expresiilor de frică sau de panică.

Voi ce părere aveți despre acest eveniment tragic?

Îți recomand articolul despre motivul pentru care Ibrahimovic e arogant.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

1 comentariu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: