Premier League

Gestul frumos făcut de Son pentru Andre Gomes. VIDEO

Heung-Min Son a înscris două goluri în duelul de miercuri seară, 6 noiembrie, împotriva Stelei Roșii Belgrad, iar după fiecare gol a dedicat un gest pentru Andre Gomes, fotbalistul lui Everton care a suferit o accidentare horror în ultima etapă din Premier League.

Capture

Son și-a îmreunat mâinile după fiecare gol în semn de scuze și de iertare, dar și de rugăciuni pentru sănătatea mijlocașului portughez, care va reveni abia peste un an pe teren.

Tottenham s-a impus cu 4-0 și a fost prima victorie obținută de echipa lui Mauricio Pochettino în deplasare din acest sezon, în toate competițiile. Mai mut decât atât, ultima victorie în deplasare pentru Tottenham vine din mai, atunci când au învins-o pe Ajac, chiar pe „Amsterdam Arena” cu 3-2, partidă în care Lucas a strălucit.

În urma victoriei, Tottenham se află pe locul 2, cu 7 puncte, la 4 puncte distanță de Steaua Roșie Belgrad, iar Bayern Munchen se află pe primul loc cu 12 puncte din 4 meciuri, care le-au asigurat bavarezilor prezența în primăvara europeană. Ultima clasată este Olympiakos.

Îți recomand articolul despre momentul în care Serge Aurier se ruga pentru sănătatea lui Andre Gomes.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: