La Liga

Henry a povestit despre cât de rău se poate enerva Messi

Thierry Henry a fost un fotbalist grozav, iar fostul internațional francez a povestit cât de rău se poate enerva Lionel Messi, cel pe care l-a avut coleg la Barcelona.

De altfel, povestea lui Henry s-a petrecut la un antrenament al catalanilor, când argentinianul i-a lăsat cu gura pe toți.

Lionel Messi și Thierry Henry. Sursă foto: goal.com
Lionel Messi și Thierry Henry. Sursă foto: goal.com

Henry, despre cât de rău se poate enerva Messi

Momentul s-a întâmplat în 2009, pe când Messi avea doar 22 de ani, dar povestită de Thierry Henry parcă prinde contur: „Un sfat: nu-l enervati pe Messi. În timpul unui meci de antrenament, Messi a fost faultat, dar Pep Guardiola a intervenit și a zis: ’Nu e fault. Continuă!’.

Messi a replicat: ’Nu e fault? Ok’. Apoi, când mingea a ajuns la portarul propriu, s-a dus lăngă el și a cerut-o. A luat mingea, a driblat toată echipa adversă și a înscris cu furie. E genul de fază pe care o faci în curtea școlii”.

„Doar că, atunci, Messi a trecut de Puyol, Yaya Toure, Bousquets, Iniesta, Xavi și Dani Alves. Și nu doar o singură dată”, și-a amintit cu drag Thierry Henry.

Lionel Messi și Thierry Henry. Sursă foto: goal.com
Lionel Messi și Thierry Henry. Sursă foto: goal.com

„Îl respect și pe Cristiano Ronaldo, dar Messi e un fenomen”

Henry a vorbit și despre rivalitatea dintre Messi și Cristiano Ronaldo, dar consideră că fostul său coleg de la Barcelona e mai bun: „Îl respect mult pe Cristiano Ronaldo. Respect toată munca pe care o depune și dedicarea pe care o are, dar Leo Messi e un fenomen”.

Îți recomand articolul despre singurul jucător căruia Messi i-a cerut tricoul după meci.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: