Serie A

În ce își investește Radu Drăgușin banii câștigați din fotbal: ”M-a surprins”

Radu Drăgușin (20 de ani) este legitimat la Genoa, în Serie B, și are un salariu de peste 40.000 de euro la gruparea care vrea să promoveze în Serie A.

În ce își investește Radu Drăgușin banii câștigați din fotbal

Deși are un salariu respectabil în liga a doua din Italia, fundașul nu și-a cumpărat o mașină scumpă, așa cum obișnuiesc majoritatea fotbaliștilor, ci a preferat să investească banii.

Florin Manea (42 de ani), agentul lui Radu Drăgușin, a dezvăluit că tânărul fotbalist preferă să investească banii câștigați din fotbal în imobiliare.

”Majoritatea jucătorilor tineri români își cumpără mașină imediat ce au ajuns în străinătate. Radu are peste 40.000 de euro pe lună. (n.r. Drăgușin ce mașină are?) O are de când era junior la Juvenuts, un Q5. În schimb, are bani investiți în afaceri, imobiliare, m-a surprins.

Bine, mă așteptam din partea lui, pentru că e un băiat inteligent. Nu știu dacă părinții au știut, dar eu știu că el cercetează foarte mult și știe foarte multe lucruri despre business”, a spus Florin Manea, pentru ProSport.

Radu Drăgușin, locul trei în topul jucătorilor U20 cu meciuri în Serie A&B

Radu Drăgușin a fost împrumutat de către Juventus Torino la Genoa, în vara lui 2022, dar cu obligativitate de transfer definitiv în vara lui 2023, de aproximativ șase milioane de euro.

În anul 2022, Radu Drăgușin a bifat prezențe 29 de prezențe pentru trei formații: Sampdoria (3) și Salernitana (7) în Serie A, și Genoa în Serie B (19).

Fotbalistul român are cele mai multe minute adunate dintre toți jucătorii U20 ce au activat, în 2022,  în Serie A și B.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: