Bundesliga

Ironia lui Neuer pentru PSG. Foto

Manuel Neuer a fost un adevărat „zid” în finala Champions League dintre Bayern și PSG, 1-0. Portarul german a blocat absolut toate șuturile trimise de elevii lui Thomas Tuchel și a contribuit decisiv la câștigarea unui nou trofeu al bavarezilor.

Totuși, la finalul meciului, Neuer i-a ironizat pe cei de la PSG printr-o postare pe rețelele de socializare, care s-a viralizat rapid mai ales în Franța.

Neuer blocând șutul lui Neymar. Sursă foto: metro.co.uk
Neuer blocând șutul lui Neymar. Sursă foto: metro.co.uk

Ironia lui Neuer pentru PSG

Manuel Neuer a fost indiscutabil unul dintre cei mai buni jucători din finala Bayern – PSG, iar la finalul meciului a postat o fotografie, în care îi ironizează pe cei de la PSG, spre uralele fanilor lui Olympique Marseille, care au ieșit pe străzi pentru a sărbători faptul că rivalii lor au pierdut finala și pentru că rămân singura echipă din Franța care are în palmares trofeul Champions League.

Neuer a pus o poză pe Instagram, cu bucuria de la finalul meciului, dar la locație a pus „Stade Velodrome”, stadionul lui Marseille, ca o ironie la adresa vedetelor lui PSG.

Postarea e încă publică și puteți să vă convingeți și voi de „trollingul” lui Manuel Neuer. EDIT: A modificat, dar făcusem deja screenshot😂.

Postarea lui Neuer. Sursă foto: Instagram
Postarea lui Neuer. Sursă foto: Instagram

Îți recomand articolul despre felul ciudat în care aleargă Sterling.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: