Special

James Rodriguez s-a bătut cu un coleg la naționala Columbiei

Columbia a suferit una dintre cele mai usturătoare înfrângeri din istorie, și anume 1-6 împotriva Ecuadorului, într-o partidă care a contat pentru preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.

Supărarea a fost imensă în tabără „los cafeteros”, iar imediat după fluierul final, în vestiare, James Rodriguez s-a bătut cu Jefferson Lerma după cum susține un jurnalist columbian și cum a dat de înțeles și selecționerul Carlos Queiroz.

Mai mult decât atât, înfrângerea cu Ecuador a fost a doua consecutivă pentru Columbia după 0-3 cu Uruguay.

Povestea bătăii lui James Rodriguez la naționala Columbiei

„ Se pare că Rodriguez a avut discuții dure cu Wilmar Barrios și Jefferson Lerma. Până la urmă Rodriguez și Lerma au ajuns chiar la o confrunare fizică.

Se spun foarte multe lucruri, dar această informație vine direct din sânul lotului. Se pare că au fost lovituri și că mai mulți jucători au fost implicați în diverse conflicte, dar James Rodriguez este prezența constantă din toate episoadele.

Am analizat ce s-a întâmplat pe parcursul meciului cu Ecuador și, într-adevăr, James și Lerma s-au certat și chiar s-au îmbrâncit”, a scris jurnalistul columbian.

Rodriguez neagă conflictul

Deși lucrurile par evidente și destul de clare, James Rodriguez neagă orice urmă de ceartă cu vreun coleg de la națională: „E adevărat că suntem triști pentru înfrângeri, dar neg categoric certuri sau bătăi apărute doar în mintea unora din presă.

Nu s-a întâmplat nimic!”, a declarat mijlocașul lui Everton.

Îți recomand articolul despre povestea lui Alex Mățan, unul dintre puștii remarcați la România U21.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: