Intern

Jucătorii care vor să plece de la FCSB

David Caiado și Goran Karanovic au fost transferați de FCSB pentru partida din turul 3 preliminar Europa League cu Slovan Liberec. Acum, cei doi se tem că și-ar pute pierde locul de titulari în echipa lui Toni Petrea și vor să se întoarcă la Hermannstadt.

Jucătorii care vor să plece cu orice preț de la FCSB

„Nu vor să rămână acolo. Caiado a sunat pe toată lumea și ne-a rugat să-l aducem înapoi. Revin tinerii de la FCSB și se teme că nu o să joace.

El e titular la Hermannstadt, dar acolo nu va avea șanse. I-am confirmat și noi asta, iar mâine voi discuta cu FCSB ca să vedem cum îi întoarcem”, a declarat Anamaria Prodan, la Look Sport.

„Karanovic și Caiado n-au fost azi. Dar în această echipă nu sunt doar cei 11, ci și ceilalți. E o nebunie să ne gândim la play-off de acum. Suntem abia în etapa a cincea, n-am făcut nimic.

Trebuie să ne păstrăm pasiunea de a juca fotbal, să jucăm la fel cu Gaz Metan. Și apoi vedem unde putem ajunge. 

Transferuri? Deocamdată îi aștept pe Karanovic și Caiado să vină înapoi. Dacă ei nu pot reveni, da, ne vom gândi la alți jucători. Înțeleg gestul lor că s-au dus la FCSB. E important pentru ei să joace în Europa League. De asemenea, era important pentru țară”, a declarat antrenorul spaniol al lui Hermannstadt.

Îți recomand articolul despre legătura dintre Dacia și Udinese.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: