Premier League

Klopp: „Nu putem să începem să cheltuim ca Chelsea!”

Jurgen Klopp a explicat din nou politica de transferuri de la Liverpool și chiar dacă au bani, „cormoranii” au preferat să nu facă transferuri răsunătoare nici în această vară.

Totodată, tehnicianul german a lansat o „săgeată” adresată direct rivalilor de la Chelsea, care au „spart” banca în această perioadă de mercato, cheltuind peste 200.000.000 de euro.

Klopp explică politica de transferuri de la Liverpool

Jurgen Klopp a explicat de ce Liverpool a făcut până acum un singur transfer, și anume Konstantinos Tsimikas, de la Olympiakos, pentru 13.000.000 de euro.

Konstantinos Tsimikas. Sursă foto: goal.com
Konstantinos Tsimikas. Sursă foto: goal.com

Am ajuns în finala Champions League acum doi ani, am câștigat-o la un an distanță, iar după încă un an am reușit să câștigăm Premier League cam cu aceeași jucători. Nu putem să ne schimbăm politica de transferuri peste noapte. Nu putem să devenim ca Chelsea.

Nimeni nu vorbește despre antrenamente, toată lumea vorbește despre semnăturile jucătorilor. Eu consider că e importantă să lucrezi mult cu jucătorii și să legi relații de joc bine definite, și acesta este unul dintre principiile pe care ne bazăm”, a declarat Jurgen Klopp.

Îți recomand articolul despre singurii români care au jucat pentru AC Milan.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: