Serie A

Lecția de viață a lui Cristiano Ronaldo pentru fiul său

Într-un interviu acordat pentru televiziunea portugheză TVI, Cristiano Ronaldo a povestit o întâmplare petrecută între el și fiul său.

dljre0kxsaevh_e-f337

„Tata, tu aici ai locuit ?”

„Eram tare curios să văd cum mai arătau locurile în care am crescut. Cristianinho fusese deja în Madeira şi m-a însoţit şi acum. Am fost emoţionat, nu mă aşteptam să revăd atâţia oameni pe care i-am cunoscut acum 20 de ani. Am intrat înăuntru cu Paixao şi Cristianinho şi am ajuns în camera în care am locuit.”

„Iar fiul meu s-a întors spre mine şi mi-a zis: ‘Tata, tu ai locuit aici?’ Nu-i venea să creadă! Ei cred că totul e aşa uşor în viaţă. Cum sunt casele, maşinile, hainele, ei cred că totul pică din cer. De aceea, vreau să-i dau o lecţie de viaţă.”

Cristiano-Ronaldo-son-889725

„La fel fac şi când vorbesc la şcoli, încerc să le explic că nu e suficient doar să ai talent. Doar cu muncă şi dăruire poţi obţine ce doreşti.”, a mai spus starul portughez.

După ce își termină cariera, vrea să se întoarcă în Portugalia

„Sunt foarte atașat de Madeira, este un loc foarte frumos în care mi-ar plăcea să trăiesc. În orice caz, după retragere eu și familia mea vom trăi în Portugalia.”

109291-tlxzghdiwb-1546096237

Cristiano Ronaldo a vorbit și despre retragere, dar a spus că nu s-a gândit serios la vârsta pe care o va avea când își va încheia cariera. A lăsat de înțeles că s-ar putea retrage și după acest sezon, sau că ar mai putea rămâne până la 40, 41 de ani.

  • 90.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform Transfermarkt 
  • 34 de ani are Cristiano Ronaldo

Îți recomand articolul despre lovitura pe care PES a dat-o în fața seriei FIFA.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: