Intern

Leo Grozavu, atac dur la FCSB

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, a vorbit la finalul partidei dintre FCSB și Sepsi, 1-1, partidă în care antrenorul covăsnenilor a avut un conflict dur și cu Vali Crețu, fundașul dreapta al „roș-albaștrilor”.

Ce spune Leo Grozavu

„La pauză am primit cartonaş galben chipurile pentru că eu şi Creţu am avut cuvinte nu ştiu cum. Creţu, în loc să-şi vadă de fotbal, aduce el cuvinte nelalocul lor şi ofense. I-am spus să-şi vadă de treaba lui, şi în finala de Cupă a făcut la fel. I-am spus că eu l-am ajutat într-un anumit moment, să nu aibă treabă cu banca.

A mai fost un jucător al lor care, la fel, vorbea cu banca noastră. Dacă unii strigă, trebuie să strigăm şi noi. Ei ne dădeau indicaţii nouă, să tăcem din gură. Când am ieşit de la cabină, eu şi Creţu am primit cartonaş galben. Având deja un cartonaş galben, automat am fost eliminat.

Mai rău de atât ce înseamnă? Să-l bat? L-am bătut? Nu am atins pe nimeni. I-am spus să-şi vadă de treaba lui, că e jucător profesionist. I-oi fi spus ceva, nu ştiu ce puteam să spun.

Nu e prima oară când are ieşiri de genul ăsta. Treaba lui e să joace fotbal, nu să intre în altercaţii. Dacă vrea, să intre în altercaţii cu jucătorii, nu cu antrenorii” , a spus Leo Grozavu.

„Niște plângăcioși”

„FCSB nici nu a intrat la noi în careu, echipa care se joacă cu toată lumea. Strigă toată lumea de pe bancă, erau agitaţi, la alte meciuri nu i-am văzut aşa. Erau liniştiţi pe bancă, la meciul ăsta parcă erau injectaţi. Mai e un tip în tribune, are mască şi strigă şi ăla. (Întrebat dacă face referire la MM Stoica) Nu dau nume!

Cei de la FCSB au jucători de calitate, dar am vrut să-i văd împotriva noastră. Cred că avem o echipă bine pregătită. Azi nu au contat pe teren. Doar plângeau! Banca plângea, jucătorii plângeau. Fac doar presiuni, iar când joci în afară arbitrii nu te favorizează”, a mai spus Grozavu.

Îți recomand articolul despre mesajul lui Thuram după ce l-a scuipat pe Posch.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: