Bundesliga

Lewandowski: „Klopp a fost un profesor rău”

Robert Lewandowski a vorbit recent despre cariera lui, amintind și despre perioada în care a evoluat pentru Borussia Dortmund sub coducerea lui Jurgen Klopp, la care a făcut referire ca fiind un „profesor rău”.

Ce înseamnă pentru Lewandowski că „Klopp a fost un profesor rău”

„Să vă explic. Amintiți-vă când erați în școală. De care profesor vă aduceți aminte mai degrabă? Nu de cel care ți-a făcut viața mai ușoară și căruia nu-i păsa de ce faci cu adevărat.

Nu, nu, nu. Îți aduci aminte de profesorul ăla rău, care era mereu strict. Cel care punea presiune pe tine și încerca să scoată ce-i mai bun din tine. Acel profesor te făcea să ai rezultate mai bune, nu? Ei bine, Jurgen era la fel.

Nu era mulțumit ca tu să te mulțumești cu nota 8, Jurgen voia numai elevi de nota 10+. Nici măcar nu dorea asta pentru el, ci pentru tine. M-a învățat atât de multe. Când am ajuns la Dortmund, am vrut sp fac totul repede, dar el mi-a spus să mă calmez și să fac lucrurile treptat.

Nu eram obișnuit, era contrar a ceea ce doream eu, dar dintr-o dată începusem să înscriu multe goluri”, a povestit Robert Lewandowski.

Îți recomand articolul despre reacția copilăroasă a lui Pele când Cristiano Ronaldo i-a bătut recordul de goluri.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: