Premier League

Manchester United l-a ”șters” pe Cristiano Ronaldo! Măsura luată de club după declarațiile ”incendiare” ale fotbalistului

Declarațiile incendiare făcute de Cristiano Ronaldo (37 de ani) în legătură cu Manchester United au creat o mare agitație la clubul din Premier League.

Manchester United l-a ”șters” pe Cristiano Ronaldo

La puțin timp după mediatizarea declarațiilor lui Ronaldo, Manchester United a postat un comunicat pe site-ul clubului, în care a anunțat că a luat la cunoștința informațiile lansate în spațiul public de către fotbalist și urmează să ia măsuri.

După declarațiile acide făcute de Cristiano Ronaldo, care s-a luat de toată lumea, începând de la conducerea clubului, până la antrenorii care s-au perindat la Manchester United, șefii ”Diavolilor” au luat o decizie drastică.

Miercuri, cei de la Manchester United au dat jos un afiș imens cu Cristiano Ronaldo amplasat pe fațada stadionului Old Trafford.

Pe afiș apăreau vedetele ”Diavolilor” care au purtat de-a lungul timpului tricoul cu numărul ”7”, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham, Cristiano Ronaldo și Ella Toone.

Interesant este faptul că acel afiș uriaș fusese amplasat în urmă cu doar douăsprezece zile.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: