Bundesliga

Manuel Neuer a suferit o accidentare gravă la schi! Căpitanul Germaniei a fost operat de urgență

Portarul german Manuel Neuer (36 de ani, Bayern Munchen) va rata restul sezonului 2022-2023, după ce a suferit o accidentare gravă în vacanță, în timp ce schia, notează Reuters.

Manuel Neuer a suferit o accidentare gravă la schi

Manuel Neuer a anunțat că a fost operat, după ce și-a rupt piciorul drept. Totodată, portarul a suferit o accidentare minoră la mâna stângă.

“Ce pot să zic, finalul anului putea să fie mai bun pentru mine, asta e clar. În timp ce mă aflam la schi, am suferit o fractură la picior. Operația de ieri a decurs bine. Le mulțumesc doctorilor! Totuși, m-a durut când am aflat că sezonul s-a încheiat pentru mine”, a scris Neuer pe Instagram.

Manuel Neuer a primit o vacanță după ce Germania a fost eliminată încă din faza grupelor la Cupa Mondială din Qatar. Portarul a fost integralist în toate meciurile.

Manuel Neuer ar fi trebuit să revină în Qatar pe 6 ianuarie 2023, când Bayern Munchen începe cantonamentul de iarnă, la Doha.

Campionatul Germaniei se va relua pe 20 ianuarie 2023, iar Bayern Munchen o va înfrunta pe Leipzig. Bayern are un avans de patru puncte în fruntea clasamentului din Bundesliga.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: