Bundesliga

Manuel Neuer, dezvăluiri șocante despre lupta împotriva cancerului: ”Am fost operat de 3 ori”

Manuel Neuer, portarul celor de la Bayern Munchen, a mărturisit că a fost operat de trei ori la față din cauza cancerului la piele.

Manuel Neuer, dezvăluiri șocante despre lupta împotriva cancerului

Manuel Neuer a făcut dezvăluiri șocante despre lupta sa împotriva cancerului la piele. Legendarul portar al lui Bayern Munchen a fost operat de trei ori la față.

Odată cu lansarea produsului, Neuer a dezvăluit că a fost operat de trei ori la față din cauza cancerului la piele. ”Ambii am fost încercați de bolile de piele. În cazul meu, un cancer în zona feței, pentru care am avut nevoie de trei operații. Angelique are o hiperpigmentare din cauza soarelui.

Când vine vorba de protecție solară, ambii am încercat să avem parte de protecție maximă. Ne antrenăm în aer liber tot timpul și ne petrecem și timpul liber în natură, așa că a fost esențial să începem să folosim o cremă cu protecție solară modernă”, a declarat Manuel Neuer, printr-o postare pe Instagram.

Potrivit ziarului german Bild, Manuel Neuer s-ar fi confruntat cu astfel de probleme încă de la finalul anului trecut. Indiciul a fost bandajul pe care portarul german l-a purtat în meciul cu Borussia Dortmund din decembrie.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre scrisă de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: