Special

Mario Balotelli i-a dat replica lui Roberto Mancini, după ce selecționerul Italiei s-a plâns de lipsa atacanților

Înainte de eșecul Italiei cu Anglia, scor 1-2, din cadrul primei etape a preliminariilor EURO 2024, Roberto Mancini (58 de ani) a vorbit despre situația atacanților centrali.

Mario Balotelli i-a dat replica lui Roberto Mancini

Selecționerul a afirmat că fotbalul italian nu stă bine deloc la acest capitol. Mancini i-a chemat în lotul “Squadra Azzurra” pe Gianluca Scamacca și Mateo Retegui, nume relativ mici față de atacanții centrali care îmbrăcau tricoul campioanei europene en-titre în anii trecuți.

Ulterior, Mario Balotelli (32 de ani) i-a oferit o replică de la distanță lui Mancini, pe care l-a avut ca antrenor atât la Manchester City, cât și la naționala Italiei.

„Există destui atacanți italieni și sunt apți de joc, credeți-mă. Regretul este un sentiment doar pentru cei care nu își învață lecția și fie reușesc când nu mai contează, fie nu reușesc niciodată”, a scris Balotelli pe contul personal de Instagram, conform presei italiene.

  • 14 goluri în 36 de apariții a înregistrat Mario Balotelli pentru naționala Italiei de-a lungul carierei

Mario Balotelli joacă în Elveția

Cândva considerat unul dintre cei mai promițători atacanți din lume, cariera lui Balotelli a urmat o traiectorie descendentă, iar astăzi joacă la Sion. Sezonul acesta, vârful a jucat 15 meciuri și a reușit 5 goluri pentru formația din campionatul Elveției.

  • Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nice, Marseille, Brescia, Monza, Adana Demirspor și Sion sunt echipele bifate până acum de atacant

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: