Premier League

Mark Clattenburg îl face praf pe Klopp: „E ipocrit”

Fostul arbitru Mark Clattenburg s-a dezlănțuit la adresa lui Jurgen Klopp și a spus despre acesta că este ipocrit, într-un context în care tehnicianul lui Liverpool a făcut trimitere la penalty-urile primite de Manchester United în acest sezon.

Jurgen Klopp. Sursă foto: goal.com
Jurgen Klopp. Sursă foto: goal.com

Ce a spus mai exact Mark Clattenburg de Jurgen Klopp

Klopp este un ipocrit, dacă el dă de înțeles că jucătorii lui Manchester United caută să obțină penalty-uri. Jucători ca Mo Salah sau Sadio Mane sunt la fel de capabili să facă aceleași lucruri.

E clar că el a devenit agitat pentru că de la Fergie nu am mai văzut o încercare atât de flagrantă de a influența un arbitru înaintea unui meci important.

 El greșește când spune că este o aură în jurul lui United care îi ajută să obțină decizii favorabile. Exista atunci când Fergie era acolo, dar nu mai există de când el a plecat de pe bancă”, le-a declarat Clattenburg celor de la Daily Mail.

Mark Clattenburg. Sursă foto: goal.com
Mark Clattenburg. Sursă foto: goal.com

Lupta la titlu în Anglia s-a aprins mult mai mult de când Manchester United a trecut pe primul loc, Liverpool o urmează, Manchester City a recuperat spectaculos punctele pierdute în prima part a campionatului și nici Leicester, Everton sau Tottenham nu sunt departe de cele trei.

Îți recomand articolul despre reacția copilăroasă a lui Pele când Cristiano Ronaldo i-a bătut recordul de goluri.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d