Intern

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru jucătorii FCSB-ului

Edi Iordănescu a comentat forma bună a jucătorilor FCSB-ului și le-a transmis un mesaj clar, acela de a câștiga trofee și de a scrie istorie pentru fotbalul românesc.

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru jucătorii FCSB-ului

„Părerea mea e că în ultimii ani mereu a fost foarte mult potențial la FCSB, foarte mult talent pe metru pătrat, ca să mă exprim mai metaforic. Mereu s-au adus jucători cu foarte mult potențial, foarte talentați”, a declarat Edi Iordănescu despre vedetele lui Gigi Becali.

”E adevărat că de-a lungul timpului au mai fost aduși și jucători, care din punctul meu de vedere nu făceau neapărat obiect de interes și nu ar fi trebuit să ajungă la o echipă cu pretențiile pe care FCSB le declara. Dar au fost făcute investiții și au venit jucători foarte talentați”, a mai spus tehnicianul la Pro X.

”Deja acești jucători au parcurs niște etape împreună, deja nu mai putem să vorbim de lipsă de omogenitate. Au jocuri multe, au trecut peste multe lucruri împreună și asta nu face decât să îi întărească. E momentul ca ei să iasă la rampă și să producă performanță care să rămână.

Să facă istorie, să câștige trofee, să meargă în Europa. Altfel, vor fi doar niște talente care au trecut pe la FCSB, niște jucători extrem de talentați care probabil își vor găsi un loc pe la diverse cluburi prin străinătate.

Dacă vor reuși să se impună acolo rămâne de văzut, dar nu vor reuși să performeze cu adevărat împreună”, a mai spus Edi Iordănescu.

Îți recomand articolul despre fotbalistul pe care Guardiola îl vede drept cel mai bun din lume.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: