La Liga

Messi a explicat forma sa slabă din debutul sezonului

Lionel Messi a avut parte de o vară foarte încărcată, ne amintim cu toții că starul argentinian a fost la un pas să plece de la Barcelona, dar s-a răzgândit în ultimul moment.

Căpitanul Barcelonei a explicat într-un interviu pentru postul TV spaniol „La Sexta” motivul pentru care debutul de sezon nu a fost unul la nivelul său, așa cum ne obișnuise an de an.

Messi a spus de ce a avut un debut de sezon mai slab

„Este adevărat că am trecut printr-un moment greu în această vară. Asta a fost un alt element care s-a adăugat la și mai multe frustrări. Printre frustrări a fost felul în care am pierdut titlul în fața rivalilor, felul în care am fost eliminați din Champions League… au fost destul de multe de înghițit.

La începutul sezonului m-am antrenat puțin și cred că poate din acest motiv nu am avut un randament așa bun”, a mai spus Lionel Messi.

Dar totul pare să fi trecut, în urma reușitei de ieri din meciul cu Real Valladolid, 3-0, Lionel Messi i-a bătut recordul lui Pele de goluri marcate pentru un singur club, și anume a ajuns la cota de 644 de goluri cu unul mai mult decât Pele.

  • 10 goluri și 5 pase decisive are Lionel Messi în 18 meciuri jucate în toate competițiile pentru Barcelona, în acest sezon
  • 33 de ani a împlinit Lionel Messi pe 24 iunie
  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre mesajul lui Thuram după ce l-a scuipat pe Posch.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: