Intern

Mihai Stoica anunță întăriri la FCSB

Mihai Stoica e din nou manager la FCSB, iar acesta își ia rolul în serios încă din primele zile. După ce a anunțat plecarea lui Adi Petre, MM Stoica a anunțat întăriri la echipe pentru lupta la titlu.

Mihai Stoica anunță întăriri

Mihai Stoica a anunțat revenirile lui Lucian Filip și Dragoș Nedelcu și a spus și în ce perioadă se vor alătura lotului lui Toni Petrea:

„Vom aduce doi fotbaliști care vor dubla posturile pe care evoluează Miron și Cristea. Nu acum, în perioada de transferuri, ci prin a doua jumătate a lunii octombrie sau chiar la începutul lui noiembrie.

Unul este născut în 1990, stângaci, altul în 1997, dreptaci, lovește mingea cu ambele picioare. Ambii pot juca și fundaș central și mijlocaș. Vă divulg și numele: Lucian Filip și Dragoș Nedelcu”

Totodată, noul manager al echipei e în cotinuă căutare și de alți fundași, după cum a anunțat Gigi Becali în luna august: „”I-am spus lui MM să caute fundaşi.

Mie îmi plac, dacă e să găsească ceva, un grec sau un sârb sau un rus, un cipriot, un bulgar, adică ăştia îmi plac mie mai mult. Străini, da, dar nu din orice ţară”.

Îți recomand articolul despre cum i-a fost furat un cod lui Kylian Mbappe de la FIFA 21.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: