Intern

Mihai Stoica, din nou manager la FCSB! Primele declarații

Mihai Stoica a fost numit oficial din nou manager la FCSB și a vorbit despre ce vrea să schimbe la echipă și ce visează să facă în continuare.

Mihai Stoica, din nou manager la FCSB

”Revin în funcția pe care am pierdut-o în 4 martie 2014, voi fi managerul general al clubului iar implicarea mea va fi la fel cea pe care am avut-o din 2004 până în 2014, cu o mică pauză în care am făcut specializarea la Unirea Urziceni.

Am fost low profile nu numai în acest start de sezon, dar și în mare parte din sezonul trecut. Patronul acestei echipe a decis să nu mai apară în spațiul public și trebuie ca acest club să aibă o voce, pentru că este cel mai mare club din Romania, cu cei mai mulți suporteri. Am lucrat la Steaua, actuala FCSB și, probabil, viitoarea din nou Steaua”, a spus MM Stoica.

”Rezultate, asta voi face la FCSB! Ceeea ce știu. Rezultate bune, adică. Echipa asta, înainte de a fi lovită de acest virus, a demonstrat că are valoare.

Era nevoie de un staff tehnic profesionist iar de la venirea lui Toni Petrea și a lui Thomas Neubert lucrurile s-au cam rezolvat. Îl mai așteptăm acum pe Tommy să revină.

Rar mi-a fost dat să aud jucători cărora să le fie dor de preparatorul fizic. Toată lumea mă intreabă de Tommy!”, a mai spus MM Stoica.

Îți recomand articolul despre ce se poate întâmpla dacă un portar se accidentează în timpul loviturilor de la 11 metri.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: