Bundesliga

Momentul când Aubameyang s-a certat cu președintele lui Dortmund. Foto

Președintele Borussiei Dortmund a vorbit despre Pierre-Emerick Aubameyang, fostul jucător al vicecampioanei Germaniei, pe care l-a atacat spunând că este mai interesat de partea financiară decât de loialitatea față de un club și nu a uitat să-i amintească de faptul că Arsenal nu joacă în Champions League.

Replica atacantului gabonez nu a întârziat, iar el i-a transmis fostului său patron că se abține să nu dezvălui motivele pentru care a plecat de la Dortmund și l-a făcut clovn într-un mesaj pe rețelele de socializare.

Replici dure între Aubameyang și președintele Borussiei Dortmund

Tot scandalul a început de la o afirmație răutăcioasă făcută de Hans-Joachim Watzke, președintele Borussiei Dortmund, care l-a ironizat pe Aubameyang, fostul atacant al clubului: „Sigur că este greu să ţii un jucător când vine vorba de asemenea sume.

Unii schimbă pentru bani cluburile , însă nu joacă ani buni în Liga Campionilor. Lui Pierre-Emerick Aubameyang i se încălzeşte inima atunci când îşi consultă contul din bancă, însă miercuri se întristează atunci când priveşte Liga Campionilor la TV”.

Pierre-Emerick Aubameyang nu s-a abținut și i-a dat o replică dură fostului său patron prin intermediul rețelelor de socializare: „Mai bine să nu vorbesc eu despre motivul real pentru care am plecat de la Dortmund. Domnule Watzke, ești un clovn.

Îmi amintesc când ai spus că n-o să-l vinzi niciodată pe Ousmane (n.r. – Ousmane Dembele), apoi ai văzut peste 100 de milioane și ai fost primul care ai luat banii. Nu vorbi despre bani, te rog! Lasă-mă în pace!”.

Îți recomand articolul despre petrecerea cu alcool și cu dame de companie din lotul naționalei Angliei.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: