Special

Momentul special pe care îl poate avea Iker Casillas la Porto

Iker Casillas este unul dintre cei mai buni portari din lume, dar din păcate pentru el, problemele la inimă avut la sfârșitul anului trecut l-au făcut să nu mai joace fotbal deloc și să ia decizia să se lase de fotbal la finalul sezonului.

Momentul special pe care Iker Casillas îl poate avea la FC Porto

Iker Casillas a vrut să se retragă din fotbal în luna februarie a anului 2020, el nemaijucând fotbal din mai 2019, atunci când a suferit un atac de cord.

Decizia lui „San Iker” a fost luată și ca o prevenție medicală, dar și pentru a-și putea dedica în totalitate timpul pentru postul de președinte al Federației Spaniole de Fotbal.

Totuși, el rămâne în lotul lui FC Porto, care are de gând să-i facă o surpriză imensă.

Un ultim „minut” de aur în poartă

Conducerea și fanii lui FC Porto vor ca Iker Casillas să primească un ultim minut de joc în ultima partidă a echipei din actualul campionat, în care sunt foarte aproape de a câștiga un nou titlu.

Totul a pornit de la campania lansată de fanii lui Porto, care au făcut mai multe cereri către club pentru ca Iker Casillas să joace măcar un ultim minut pentru FC Porto.

Un gest superb pentru o legendă vie care se va retrage în vară.

  • 39 de ani a împlinit Iker Casillas pe 20 mai

Îți recomand articolul despre faptul că Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu mai sunt favoriții caselor de pariuri la câștigarea Balonului de Aur.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: