Special

Motivul pentru care Memphis Depay nu își trece numele de familie pe tricou

Memphis Depay a fost liderul absolut de la Lyon, iar acum e la Barcelona, dar drumul său spre succes a fost presărat de multe obstacole, mai ales în copilărie, acolo unde olandezul a trebuit să treacă prin foc pentru a ajunge fotbalistul de azi.

Motivul pentru care Memphis Depay nu își trece numele de familie pe tricou. Sursă foto: goal.com. Sursă foto: goal.com
Memphis Depay. Sursă foto: goal.com

De ce Memphis Depay nu își trece numele de familie pe tricou

Memphis Depay nu a avut niciodată o figură paternă care să-l ajute în viață. Mai întâi, tatăl său natural l-a abandonat pe el și pe mama lui, după care tatăl vitreg și-a bătut joc de el în ultimul hal, făcând mereu aluzii rasiste asupra lui.

Din acest motiv Memphis refuză să-și treacă numele de familie pe tricou.

Drama pe care Memphis Depay a trăit-o în copilărie a început încă de la o vârstă fragedă când tatăl lui l-a părăsit și s-a întors în Ghana. Gigi Vitale, cel mai bun prieten al lui Memphis din copilărie, a povestit momentele grele pe care mijlocașul olandez a trebuit să le uite pentru a deveni starul din prezent.

„A trăit momente foarte grele atunci când tatăl lui l-a părăsit. Apoi, el și cu mama lui au nimerit într-o familie în care a trebuit să înfrunte ura tatălui și fraților săi vitregi”, a spus Gigi Vitale.

Memphis Depay. Sursă foto: goal.com
Memphis Depay. Sursă foto: goal.com

„Era brutalizat mereu!”

„Frații lui îl băteau și aveau derapaje rasiste la adresa lui, iar tatăl lui îl brutaliza mereu. Țin minte că el nu plângea când se întâmplau toate acestea, era un caracter puternic încă de atunci”, și-a mai amintit el.

Prietenul lui Depay a mai spus că fotbalul l-a salvat: „Cu certitudine fotbalul l-a salvat, altfel putea ajunge rău. Totuși el ar mai fi putut să se lanseze într-o carieră de artist rap. Îi plăcea să scrie versuri și cred că are un talent aparte.

Momentele grele din familie l-au făcut să devină un tip dur”.

Îți recomand articolul despre Nike care nu îl mai sponsorizează pe Neymar.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: