Serie A

Nota primită de Olimpiu Moruțan pentru evoluția cu Cittadella. Marius Marin, criticat dur

Pisa a pierdut meciul cu Cittadella, scor 1-2, din etapa cu numărul 20 din Serie B.

Nota primită de Olimpiu Moruțan pentru evoluția cu Cittadella

Pentru prestația sa, Olimpiu Moruțan a primit nota 7 din partea italienilor de la TuttoMercatoWeb. Italienii s-au declarat impresionați de evoluția fotbalistului român, care a ajuns la cinci goluri marcate în tricoul lui Pisa.

”Cum ne-a obișnuit, sclipitor, mereu pe fază și decisiv. Pisa se bazează întotdeauna pe el să construiască faze periculoase. Înscrie un gol care reduce din diferență, dar ratează șansa să facă ’dubla’ în prelungiri”, au scris cei de la TuttoMercatoWeb.

Dacă Moruțan a primit laude din partea jurnaliștilor italieni, în cazul lui Marius Marin, situația a stat diferit.

”Rezumatul evoluției sale sunt două șuturi în prima repriză, care au ajuns direct în brațele fanilor. Imprecis”, au scris italienii despre Marius Marin, care a primit nota 5.

Pisa este obligată să achite 5,5 milioane de euro în vară, dacă dorește să-l achiziționeze definitiv pe mijlocașul român. Cu toate acestea, italienii nu dispun de o asemenea sumă și încearcă să obțină mai multă clemență din partea turcilor.

Formația Cim-Bom a decis să lase din preț, însă doar cu 500.000 mai puțin, de la 5,5 milioane de euro la 5 milioane de euro, cale lungă până a cele trei milioane de euro pe care Pisa și-ar dori să le ofere.

”Moruțan e pe linia bună. Activarea clauzei de cumpărare e de 5.5 milioane de euro. Pisa nu poate să plătească această sumă. Galatasaray ar vrea cinci milioane de euro, patru acum și unul mai încolo”, a spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: