Ligue 1

„Nu știam dacă fetele vor să vorbească cu noi sau sunt prostituate!”

Adil Rami, campion mondial cu Franța în 2018, a vorbit despre faima pe care fotbaliștii o ating, dar și pericolele de a pica într-un anturaj dubios. Totodată, Rami le explică tinerilor fotbaliști că nu își vor găsi dragostea într-un club și că trebuie să fie foarte atenți la fetele care se bagă în seamă cu ei.

Fete amabile sau prostituate? Povestea lui Adil Rami

„Când eram la petreceri, în vacanțe, în jurul meu roiau multe femei ușoare, acompaniate de băieți cu buzunarele pline de droguri. Dacă aș fi fost mai slab din punct de vedere mental, azi aș fi fost mort!

Fotbaliștii și sportivii sunt drăguți. Au faimă, au bani… Fără să generalizez, sunt o mulțime de fete care sunt interesate de faima ta, de banii tăi. Pentru că uneori vor să se asocieze cu tine doar pentru a-și crește capitalul de popularitate pe rețele de socializare.

Adil Rami. Sursă foto: goal.com
Adil Rami. Sursă foto: goal.com

De multe ori, n-am știut dacă la masa noastră, în timpul ieșirilor în club, sunt fete care chiar voiau să stea de vorbă cu noi sau sunt unele prostituate care vor să ne facă să bem mai mult.

De multe ori îi atenționez pe jucătorii tineri să fie atenți! Nu toți arată bine și multe domnișoare se uită la ei pentru banii lor și pentru numele lor. Nu vor găsi dragostea vieții lor într-un club de noapte!”, a mai spus Rami.

Îți recomand articolul despre starul Angliei care a fost distrus de alcool și droguri.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: