La Liga

Păcat de talentul pe care îl are. VIDEO

Ousmane Dembele este un jucător foarte talentat, dar extrem de dificil și de temperamental. Mă gândeam într-o zi la ce nivel fotbalistic ar fi putut ajunge francezul dacă era mult mai profesionist.

15811294-0-image-a-14_1562661937483

Într-un video recent de la antrenamentele Barcelonei, Dembele a fost filmat în timp ce își dribla toți coechipierii. L-am văzut de multe ori pe Dembele driblându-și adversarii, dar când echipa avea mai mare nevoie de el, a dezamăgit de fiecare dată.

Fanii catalanilor nu pot uita momentul din partida tur cu Liverpool, când la ultima fază a meciului Dembele a scăpat singur cu portarul și putea face 4-0, dar și-a bătut joc de fază și a ratat.

De Ousmane Dembele s-a auzit prin presa spaniolă mai mult de momentele amuzante și ciudate pe care le oferă, precum: fifa până dimineața, petreceri cu pizza, burgeri și sucuri, întârzieri la antrenamente și accidentări pe care și le ascunde.

Ousmane-Dembele-Arsenal-Barcelona-932538

Ernesto Valverde nu îl place și nu s-a abținut niciodată să-și exprime nemulțumirile față de mijlocașul francez, până și Gerard Pique, unul dintre căpitanii catalanilor a încercat să stea de vorbă cu Dembele…în zadar.

Concluziil le putem trage cu toții, norocul lui că încă este tânăr, dar păcat de talentul pe care îl are!

Îți recomand articolul cu video-ul în care Cavani se ceartă cu Messi.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: