Premier League

Pogba, Martial și Rashford despre cât de bine se simt sub conducerea lui Solskjaer

Se joacă fotbal ! După mult timp la United chiar se joacă fotbal.

Acesta este primul meu gând care îmi vine în minte atunci când urmăresc partidele diavolilor roșii.

Și nu vreau să ma leg, neapărat, de bilanțul fantastic al lui Solkjaer (10 victorii și un egal în 11 meciuri), ci vreau să subliniez că de când norvegianul l-a înlocuit pe Mourinho, forma jucătorilor s-a schimbat la 180 de grade.

Am urmărit meciul cu Fulham câștigat de United cu 3-0. A fost minunat, Fulham deși a jucat pe teren propriu nu a putut să le pună adversarilor nici măcar o problemă.

United-ul lui Solkjaer a arătat o maturitate în joc, a știut cum să gestioneze meciul de la început până la final și nu a făcut pasul în apărare, cum se întâmpla în perioada lui Mourinho.

În sfârșit, nu doar noi, fanii fotbalului, constatăm că la United s-au normalizat lucrurile ci asta reiese și din declarațiile fotbaliștilor.

Mai întâi Pogba, cel care devenise inamicul nr. 1 al lui Mourinho, a vorbit despre cât de mulțumit este de sistemul de joc în care evoluează.

” Iubesc fotbalul mai mult decât orice, iar pentru mine victoriile sunt cele mai importante. Îmi place că sunt utilizat mai ofensiv și în acest fel pot da un randament mai bun și să-mi ajut mai mult colegii.”

Al doilea fotbalist care ar fi fost dispus să plece de la United, în cazul în care Mourinho ar fi rămas, Anthony Martial, a declarat că felul în care Solskjaer îi motivează îl face să se autodepășească de la meci la meci.

” Este foarte important ca noi, tinerii fotbaliști, să fim motivați, iar el reușește acest lucru și ne dă o stare de bine și de încredere de care avem nevoie.

Rashford, puștiul minune al diavolilor, a vorbit și el despre felul în care, noul său antrenor, îl ajută să evolueze.

” Îmi place mult stilul ofensiv în care jucăm, eu sunt un jucător căruia îi place viteza, iar tactica din prezent mă ajută să îmi pun mai bine carențele ofensive în valoare.”

Întrebat Solkjaer despre cum a reușit să schimbe starea de spirit la United, acesta a oferit un răspuns foarte simpatic.

” Eu sunt un tip zâmbăreț în fiecare zi, îmi place să mă simt bine alături de elevii mei și de colaboratorii mei.

Fotbaliștii trebuie să ințeleagă că la United este vorba despre tradiție, despre emblema pe care o purtăm pe piept și ei au înțeles perfect acest lucru și sunt foarte mândru de ei.”

Îți recomand articolul despre Sergio Agüero care nu o lasă pe City la greu.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: