Premier League

Postarea lui Aubameyang de dragoste totală pentru Arteta. Foto

Pierre-Emerick Aubameyang este și în acest sezon cel mai bun jucător al lui Arsenal, iar atacantul din Gabon a postat o fotografie alături de Mikel Arteta, antrenorul „tunarilor”, în care își arată dragostea absolută pentru fotbalul jucat.

Postarea de pe Instagram a lui Aubameyang la adresa lui Arteta

Mikel Arteta s-a făcut rapid plăcut de toată echipa lui Arsenal, iar după meciul cu Manchester City din semifinala Cupei Angliei, 2-0, în care Aubameyang a marcat ambele goluri, atacantul din Gabon și-a arătat recunoștința pentru antrenorul său.

Acesta a postat o fotografie pe Instagram alături de tehnicianul spaniol, semn clar că Arteta este respectat și iubit de vestiarul echipei, ceea ce nu s-a mai întâmplat demult la Arsenal.

Postarea lui Pierre-Emerick Aubameyang de pe Instagra. Sursă foto: instagram
Postarea lui Pierre-Emerick Aubameyang de pe Instagra. Sursă foto: instagram

Mikel Arteta poate să fie exact „rotița” care a lipsit de la Arsenal și care să-i facă pe jucătorii „tunarilor” să meargă atât de bine.

Pare că Arsenal e într-o creștere de formă, iar ultimele două meciuri jucate le dau fanilor speranțe pentru sezonul viitor.

Ultimele două meciuri jucate de Arsenal:

  • Arsenal – Liverpool 2-1
  • Arsenal – Manchester City 2-0

Totodată, Arsenal va face tot posibilul să câștige Cupa Angliei în actualul sezon, deoarece este ultimul bilet pentru o participare în cupele europene în sezonul viitor.

În campionat lucrurile nu stau la fel de bine pentru „tunari”, care se află pe locul 10, cu 53 de puncte, la trei puncte distanță de locul 6, ultimul care duce în cupele europene, dar e greu de crezut că în ultimele două etape Arsenal va fi cea care va ocupa locul șase.

Îți recomand articolul despre jucătorul pe care Marcelo îl vrea la Real Madrid.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: