Ligue 1

Povestea din spatele ghetelor cu care Mbappe va juca în finala UCL. Foto

PSG – Bayern Munchen este finala așteptată de toți fanii fotbalului, dar până să înceapă meciul, Primul 11 vă oferă povestea inedită din spatele ghetelor pe care Kylian Mbappe le va folosi la finala Champions League.

Povestea din spatele ghetelor pe care Mbappe le va folosi la finala UCL

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai talentați tineri jucători din istoria fotbalului, iar recent a postat pe contul său de Twitter un mesaj, în care vorbește despre povestea ghetelor pe care le-a ales să joace în finala Champions League.

„În 2008, părinții mei au economisit pentru a-mi putea oferi prima ediție a ghetelor ‘Mercurial Pink Panther’, purtate de marele Franck Ribery.

Acum, în 2020, voi purta noua versiune a acestora la finala Ligii Campionilor!”, a transmis Mbappe, pe Twitter, adăugând și o fotografie cu ghetele respective.

Părerea mea despre ghete

Sunt drăguțe noile ghete ale lui Mbappe, însă, din punctul meu de vedere, nu se compară cu cele purtate de Franck Ribery.

Am avut ocazia să le văd într-o vitrină a unui restaurant din Munchen. Era un restaurant cu specific bavarez (nu mai știu numele), unde Ribery obișnuia să vină cu familia și să mănânce.

În timp, el se împrietenise cu patronul localului și i-a făcut cadou ediția „Pink” a ghetelor Mercurial, cu semnătura sa, evident. Am rămas fascinat când le-am văzut, mai ales că în copilărie aveam o adevărată colecție de Nike Mercurial 😂.

Ghetele roz ale lui Franck Ribery. Sursă foto: goal.com
Ghetele roz ale lui Franck Ribery. Sursă foto: goal.com

Îți recomand articolul despre povestea de dragoste dintre Serge Gnabry și sora lui Thilo Kehrer.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: