Special

Povestea emoționantă de viață a lui Florin Andone

Florin Andone, unul dintre cei mai în formă atacanți români, are 25 de ani și în prezent evoluează în Premier League, la Brighton, după ce a fost transferat în vară de la Deportivo La Coruña.

După o primă parte a sezonului în care a fost accidentat, Andone a revenit pe teren și are până acum 3 goluri pentru Brighton.

Viața lui este frumoasă în prezent, dar nu a fost întotdeauna așa.

Florin a fost foarte deschis și a oferit mai multe detalii despre copilăria sa și cu problemele pe care le-a întâmpinat.

” La 10 ani mi-am pierdut tatăl, iar la 12 ani m-am mutat cu toată familia în Spania. Nu am vrut să mai aud de fotbal timp de 3 ani, deoarece eram deprimat. Schimbarea a fost foarte mare pentru mine. În Spania ne câștigam traiul din culesul de căpșuni.”

Chiar și așa, Florin Andone nu a cedat și jucând fotbal cu fratele său a reușit să-și recapete pasiunea pentru joc.

Șansa lui a fost să joace la Cordoba în prima ligă din Spania, unde a impresionat și unde s-a remarcat în meciurile contra lui Real Madrid și contra Barcelonei.

Imediat a fost observat și urmărit de Deportivo La Coruña, care într-un final l-a transferat definitiv.

Transferul la Brighton a venit într-un moment perfect pentru el, iar acum totul depinde de Florin, dacă va face în viitor trecerea la o echipă mai bună din Anglia.

Din trecutul său a invățat să își facă prioritățile în viață:

” Acum sunt fericit, pentru că îmi pot ajuta familia, fratele.

Familia, prietena mea, câinele meu sunt cei mai importanți în viața mea, mult mai importanți decât fotbalul.”

Ca o scurtă concluzie, vreau să-l felicit pe Florin Andone, care se diferențiază de fotbalistul român obișnuit și care a trecut prin niște momente dificile pentru a ajunge la nivelul la care este.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: