Premier League

Povestea ghetelor norocoase ale lui Grealish

Jack Grealish este liderul lui Aston Villa și una dintre marile speranțe ale naționalei Angliei. Acesta are un secret, pe care îl folosește la fiecare partidă importantă.

Este vorba despre o pereche de ghete norocoase, pe care le folosește în momentele cheie, cum a făcut, spre surprinderea tuturor, în urmă cu doi ani, la finala barajului de promovare cu Derby County, duel câștigat de Aston Villa cu 2-1.

Povestea ghetelor norocoase ale lui Grealish. Sursă foto: goal.com
Povestea ghetelor norocoase ale lui Grealish. Sursă foto: goal.com

Povestea din spatele ghetelor norocoase ale lui Jack Grealish

Inspirat de o emisiune TV la Sky Sport despre viața și cariera lui George Best, pe care a urmărit-o pe când avea 15 ani, Grealish a decis că niciodată nu va purta jambierele ridicate și apărători.

Vrea să le arate adversarilor că nu se teme de nimic, ceea ce a și reușit. Totodată, ghetele sale norocoase spun aceeași poveste, pentru că acestea cu greu pot fi numite ghete, deoarece sunt rupte pe toate părțile, iar Grealish pare că joacă desculț în ele.

Nu contează pentru el asta, iar adversarii se tem de incursiunile sale pe cont propriu. În plus, toți antrenorii pe care i-a avut la Aston Villa nu i-au reproșat niciodată faptul că joacă fără apărători sau că poartă niște adidași aproape dezintegrați în meciuri importante. Până la urmă acesta e norocul lui, iar dacă lui îi merge bine și echipei îi merge la fel.

„Sunt ghetele pe care le-am purtat după o accidentare mai urâtă. Mi-au purtat noroc când am revenit pe teren și îmi poartă și acum”, spunea Grealish în 2018.

Îți recomand articolul despre fotbalistul pe care Guardiola îl vede drept cel mai bun din lume.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: