Special

Povestea statuii de pe scaunul stadionului Valenciei

Fotbalul fără suporteri nu există, dar această poveste despre pasiune și loialitate pentru un singur club vă va lăsa fără cuvinte.

Valencia a adus un omagiu unuia dintre fanii loiali, la doi ani după moartea lui. Vicente Aparicio și-a pierdut vederea în jurul vârstei de 50 de ani, dar acest impediment nu l-a împiedicat să vină la meciurile de pe Mestalla pentru a-și încuraja echipa și a trăi printre suporterii în atmosfera de pe stadion.

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani, clubul spaniol a făcut, în memoria suporterului, o statuie chiar pe locul în care acesta stătea, și anume numărul 164 de pe rândul 15.

Chiar dacă el și mulți alți suporteri nu mai sunt printre noi, povestea lui este o mărturie a pasiunii lor pentru acest club, iar această pasiune trebuie sărbătorită „, a fost mesajul oficialilor de la Valencia.

Fiul lui a participat la inaugurarea statuii și a povestit mai multe despre pasiunea lui tatălui său:

Meciul cu Karlsruher din 1993 a fost ultima dată când a urmărit echipa la televizor. Dupa ce a vrut sa mearga din nou pe stadion pentru a simti atmosfera vie de pe Mestalla. Îi plăcea foarte mult, iar eu mai povesteam ce se întâmplă pe teren. 2004, când Valencia a câștigat titlul și o Europă cucerită, a fost cel mai fericit eveniment din viața lui. „

Îți recomand articolul despre povestea lui Teixeira.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: