Special

Povestea tristă a lui Nani! A fost abandonat de părinți, dar a reușit să ajungă în top

Ieri, 17 noiembrie, a fost ziua lui Nani, fostul mijlocaș de top al lui Manchester United. Din păcate, pentru a ajunge în elita fotbalului mondial a trebuit să treacă prin multe încercări dure în viață.

4k-luis-nani-abstract-art-portugal-national-team-fan-art

Nani a fost abandonat de tatăl lui când avea doar 8 ani, iar mama sa l-a părăsit când avea 12 ani. În cele din urmă, el și cei 5 frați ai săi au fost crescuți de o mătușă, care i-a înghesuit pe toți într-o cameră, ea fiind săracă.

Nani parcurgea zilnic 5 kilometri pe jos până la antrenamente, pentru că nu avea bani de bilet către baza de pregătire. Norocul i-a surâs prima dată când a fost observat de scouterii lui Sporting și a fost adus la club.

gettyimages-163196310

Conducerea lui Sporting îl considera un mare talent și i-a oferit cazare și 3 mese pe zi în Academia de Fotbal a lor. Din primul salariu i-a cumpărat o casă nouă mătușii lui care l-a ajutat atât de mult în viață.

334890-fabio_coentrao-Nani-miguel_veloso-Cristiano_Ronaldo-Portugal-748x421

În prezent, Nani evoluează în MLS la Orlando City și este unul dintre cei mai buni fotbaliști din campionatul din Statele Unite ale Americii.

  • 4.000.000 de euro este cota lui Nani  de piață, conform transfermarkt.com
  • 33 de ani este vârsta pe care a împlinit-o Nani pe 17 noiembrie

Îți recomand articolul despre motivul pentru care Antoine Griezmann a fost exclus din FIFA 15.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: