Special

Povestea tristă din spatele cicatricilor de pe fața lui Ribery

Frank Ribery este unul dintre cei mai buni fotbaliști din ultimul deceniu. A fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Bayern Munchen și a fost aproape să câștige Balonul de Aur în 2014.

Totuși, cicatricile de pe fața sa ascund o poveste dramatică din copilăria sa.

Franck Ribery. Sursă foto: footmercato.it
Povestea tristă din spatele cicatricilor de pa fața lui Ribery. Sursă foto: footmercato.it

Povestea din spatele cicatricilor lui Franck Ribery

Când avea doar doi ani a fost implicat într-un accident oribil de mașină. A supraviețuit, dar de atunci a rămas cu cicatrici uriașe pe față, care îi transformaseră viața într-un coșmar.

Colegii săi de clasă și din echipele de juniori de fotbal nu se mai opreau din râs când îl vedeau și îl arătau mereu cu degetul.

Doar pentru că Franck răspundea cu violență în fața copiilor care îl agresau, nu înseamnă că el nu suferea pe interior.

Franck Ribery la Fiorentina. Sursă foto: skysports.com
Franck Ribery la Fiorentina. Sursă foto: skysports.com

„Am suferit foarte mult!”

„Peste tot pe unde mergeam lumea se uita la mine. Și nu pentru că aș fi fost o persoană bună sau un fotbalist bun, ci din cauza cicatricilor de pe fața mea. Am suferit foarte mult, uneori mă duceam în camera mea și începeam să plâng”, declara Ribery pentru France Football.

A fost dat chiar afară de la o Academie de Fotbal pentru că s-a bătut cu unul dintre colegii săi, pentru că a râs de aspectul său.

Dar, toate problemele și suferințele sale din trecut l-au ajutat să devină campionul de astăzi și să le râdă el în față celor care îl umileau în trecut. Karma!

În prezent, Ribery evoluează la Fiorentina, iar în primul său an în Italia a reușit să înscrie trei goluri și a oferit trei pase decisive în 21 de partide.

  • 37 de ani a împlinit Franck Ribery pe 7 aprilie
  • 3.200.000 de euro este cota de piață a lui Franck Ribery, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre mesajul tatălui lui Kylian Mbappe pentru Loic Perrin, cel care l-a accidentat pe fiul său.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: