Intern

Presa din Cehia a scris despre acuzațiile la adresa lui Ondrasek

Zdenek Ondrasek a debutat oficial la FCSB în remiza albă cu FC Botoșani, dar nu a impresionat pe nimeni, nici pe Gigi Becali, dar nici pe Basarab Panduru, care a spus că a intrat ca fundaș central la adversari.

Presa din Cehia a scris despre debutul lui Ondrasek la FCSB

Debutul lui Zdenek Ondrasek a fost dezbătut în presa din Cehia, care a scris și despre acuzațiile lui Gigi Becali la adresa atacantului: Să mergi la o echipă nouă este un moment crucial pentru fiecare fotbalist.

Zdenek Ondrasek experimentează asta în prezent, la FCSB, în România. Dar lucrurile nu sunt uşoare pentru el. Patronul clubului, Gigi Becali, l-a criticat fără milă pe atacantul ceh, imediat după primul meci. ‘Nu este deloc la nivelul clubului nostru’, a spus acesta cu fermitate.

Evident, Ondrasek nu a făcut ceea ce era aşteaptat de la el. Cel puţin din punctul de vedere al extravagantului patron, Gigi Becali. Acesta l-a criticat fără milă pe Ondrášek într-o emisiune TV.   

Becali este cunoscut pentru faptul că spune lucurilor pe nume şi nu are milă. Declaraţiile sale controversate apar foarte des în presa din România.

Prin urmare, în acest moment este dificil de estimat în ce direcţie se va dezvolta legătura lui Ondrášek cu FCSB. Aventura lui în România, evident, nu a început într-un mod idilic”, au notat jurnaliştii de la isport.blesk.cz.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: