La Liga

Președintele Argentinei i-a făcut o propunere lui Messi

Alberto Fernandez, președintele Argentinei, i-a făcut o ofertă lui Lionel Messi, care încă nu știe dacă va rămâne sau nu la Barcelona.

Conform presei din Argentina, președintele țării l-a sunat pe Messi și i-a spus să-și încheie cariera la Newell’s Old Boys, formația de la care a plecat în copilărie către Barcelona.

Ce i-a spus președintele Argentinei lui Messi

Președintele Argentinei a încercat să-i explice și să-l convingă pe Lionel Messi să se întoarcă în Argentina, unde lumea îl așteaptă cu brațele deschise:

„Ești în inimile noastre și noi nici nu te-am văzut jucând în țara noastră. Fă-ne te rugăm plăcerea și termină-ți cariera la Newell’s Old Boys, clubul tău”.

„Pe Maradona îl admir mai mult decât pe Messi”

Președintele Argentine este fanul lui Argentinos Juniors, formație din Bueno Aires, dar este un fan adevărat al lui Diego Armando Maradona.

„Cel mai mare merit al lui Maradona e că a fost mereu împotriva a ceea ce spunea lumea despre el. Nu am văzut un jucător ca Maradona.

Îl admir chiar mai mult decât Messi, pentru că vine și de la juniorii lui Argentinos, ceea ce nu poate decât să mă bucure și mai mult”, a mai spus Alberto Fernandez.

Alberto Fernandez și Diego Maradona. Sursă foto: goal.com
Alberto Fernandez și Diego Maradona. Sursă foto: goal.com

Îți recomand articolul despre cei mai loiali 10 fotbaliști din Europa.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: