Special

Primele impresii despre FIFA 21! Ce mă enervează

De acum o săptămână am intrat și eu în rând cu lumea și mi-am luat FIFA 21, joc pe care nu l-am mai așteptat cu atâta nerăbdare ca în alți ani, însă care e deja la a doua ediție consecutivă când are și Liga 1 inclusă. Așa că iată care sunt primele mele impresii!

Poză făcută de mine ca să mă laud că mi-am luat FIFA 21 😂
Poză făcută de mine ca să mă laud că mi-am luat FIFA 21 😂

Primele impresii despre FIFA 21

Încep din capul locului în a spune că îmi place mult mai mult atacul și felul în care jucătorii driblează. E mult mai ok decât la FIFA 20, acolo unde se rata destul de ușor, din poziții ideale.

Ajung la defensivă, care mi se pare o glumă. 😂 Nu știu de voi, dar la mine meciurile se termină 7-3, 6-2, 5-3 și alte rezultate de tipul ăsta. Cred că cei de la EA trebuie să facă un update prin care să regleze puțin interacțiunea dintre defensivă și cei care atacă, pentru că în momentul de față apărarea e destul de șubredă indiferent de fundașii pe care îi alegi.

Cum mi se pare „Career Mode”

Am început deja și noul „Career Mode”, care nu e chiar nou, dar are câteva îmbunătățiri care îmi plac. De exemplu, îmi place că pot să cer jucători la schimb cu alții, într-o oarecare măsură îmi place și faptul că poți să faci mai multe antrenamente cu echipa.

Ce nu îmi place la acele antrenamente de care vorbeam e faptul că nu poți tu să alegi cum să desfășori antrenamentul, adică mi s-ar fi părut mai drăguț să poți organiza tu o sesiune mult mai decentă, să încerci să faci o „miuță” între defensivă și ofensivă sau între echipa de start și rezerve.

Era să uit, un lucru care nu mi-a plăcut deloc a fost scoatere Serie B, câteva echipe fiind incluse la Rest Of The World, dar nu e vorba doar că nu mai există Serie B, ci și faptul că nu au adus nicio altă ligă în plus spre deosebire de ediția anterioară, ceea ce pentru PES poate fi un avantaj și o piață pe care o pot exploata.

Cam atât pentru acum, voi reveni cu mai multe detalii, dar aștept să mai treacă o perioadă ca să pot să fac o analiză mult mai detaliată.

Îți recomand articolul despre fundașul din Bundesliga dorit de Liverpool.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: