La Liga

Primul jucător care vine la Barcelona în iarnă

Presa din Spania susține că Barcelona a ajuns la o înțelegere cu Memphis Depay privind contractul pe care starul olandez îl va avea pe „Camp Nou”, iar în iarnă catalanii vor relua discuțiile cu cei de la Lyon.

De această dată, Barcelona va oferi o sumă mult mai mică de bani celor de la Lyon pentru Depay, pentru că acesta intră în ultimele 6 luni de contract și în vară poate deveni jucător liber de contract.

Memphis Depay. Sursă foto: goal.com
Memphis Depay. Sursă foto: goal.com

Ce spune Depay despre plecarea de la Lyon

Și Memphis Depay a oferit recent mai multe declarații prin care încearcă să nu le facă fanilor lui Lyon iluzii privind viitorul său la formația franceză. Dacă se adeveresc speculațiile presei din Spania, declarațiile lui Depay vor cântări enorm pentru un transfer încă din iarnă.

„Mă întrebaţi des despre asta, dar nu voi face o promisiune pe care nu sunt sigur că pot să o respect”, a afirmat Memphis Depay, întrebat dacă va rămâne la Lyon până la finalul contractului.

„Cred că Lyon trebuie să profite acum de prezenţa mea aici şi la fel voi face şi eu. Asta încerc să fac în fiecare zi. Îmi place să mă antrenez şi să fiu pozitiv în fiecare zi”, a mai spus Depay.

Depay a fost dorit insistent de Koeman la Barcelona în vară, dar, în mod surprinzător, transferul nu s-a mai realizat. Rămâne de văzut ce se va întâmpla la iarnă, dar sunt șanse foarte mari să-l vedem pe Depay în returul din La Liga.

Îți recomand articolul despre posibila plecare a lui Cristiano Ronaldo de la Juventus.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: