Serie A

Radu Drăgușin a avut o ofertă de la Chelsea, dar a refuzat-o

Radu Drăgușin a reușit să debuteze și în Serie A, în partida câștigată de Juventus cu Genoa, 3-1, asta după ce Andrea Pirlo îl titularizase și în Champions League, împotriva lui Dinamo Kiev.

Acum, impresarul său a declarat că Drăgușin a avut și o ofertă de la Chelsea, însă acesta a refuzat-o pentru că și-a dorit foarte mult să joace alături de Cristiano Ronaldo, lucru care s-a și întâmplat în cele din urmă.

Radu Drăgușin. Sursă foto: digisport.ro
Radu Drăgușin. Sursă foto: digisport.ro

Drăgușin a refuzat-o pe Chelsea

„Radu a impresionat pe mulți. Au fost și alte cluburi interesate, dar Juventus a insistat. Radu m-a întrebat unde ar putea ajunge un mare fundaș, de aceea a ales Juventus. Chelsea l-a dorit, de asemenea.

Dar la Juventus îl are ca model pe Cristiano Ronaldo! Acum 3 ani îl vedea la televizor, acum joacă alături de el. Așa se împlinesc visele. Radu trage din greu, vine cu două ore mai devreme la sală, are și nutriția adecvată”, a spus Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin.

Radu Drăgușin este unul dintre fotbaliștii pe care Juventus se va baza cu siguranță în viitor, iar el poate să fie, de ce nu, chiar liderul echipei în următorii ani și să formeze un cuplu foarte bun cu Matthijs De Ligt.

  • 18 ani a împlinit Radu Drăgușin pe 3 februarie
  • 2 prezențe are Radu Drăgușin și la naționala României U21

Îți recomand articolul despre arestarea lui Quincy Promes, fotbalistul lui Ajax Amsterdam.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: