Premier League

Radu Drăgușin, pe lista unui alt club din Premier League. Discuțiile se vor purta cu Genoa

După ce s-a vorbit despre interesul celor de la Tottenham Hotspur pentru Radu Drăgușin (20 de ani), apare numele unui alt club din Premier League ce să-și dorească semnătura fotbalistului român.

Radu Drăgușin, pe lista unui alt club din Premier League

Radu Drăgușin a fost împrumutat de Juventus Torino la Genoa, în acest sezon, însă formația din Serie B are o obligativitate de transfer definitiv în 2023.

Conform presei din Italia, această clauză de transfer definitiv se va activa cu ocazia primului punct obținut de Genoa în anul 2023. Așadar, fotbalistul va fi transferat la Genoa pentru 5,5 milioane de euro.

În consecință, în vara viitoare, Newcastle și Tottenham ar urma să negociere direct cu Genoa din iarnă, sau din vară, și nu cu Juventus Torino, clubu de care Drăgușin aparține pentru moment.

Chiar și așa, nu va fi deloc greu pentru Newcastle sau Tottenham să facă o ofertă de nerefuzat celor de la Genoa pentru Radu Drăgușin. Cel mai probabil, ”grifonii” vor cere o sumă cel puțin dublă în schimbul fotbalistului român. O sumă considerată ”mărunțiș” pentru două dintre cele mai bogate cluburi din Marea Britanie.

Directorul sportiv al celor de la Tottenham, italianul Fabio Paratici, a fost mandatat să rezolve transferul lui Radu Drăgușin. În acest moment, oficialul formației din Premier League pregătește terenul pentru următoarele perioade de transferuri.

”Drăgușin măsoară 1,91 metri și este comparat cu Virgil Van Dijk. Este foarte puternic la duelurile aeriene, confortabil cu mingea la picior, iar Tottenham ar face o mutare grozavă. Paratici îl cunoaște, iar Conte este un antrenor de top. Amândoi s-au născut și au lucrat în Italia, l-ar putea ajuta pe Drăgușin să se adapteze la viața din Anglia și la Premier League”, au notat și englezii de la tbrfootbal.com.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: