Intern

Răzvan Burleanu nu exclude înlocuirea lui Florin Bratu la naționala României U21: „Rezultatul analizei va fi în maximum 2 săptămâni!”

Răzvan Burleanu a vorbit despre mandatele antrenorilor de la nivelul loturilor de juniori, inclusiv al naționalei României U21, post ocupat în acest moment de Florin Bratu.

Răzvan Burleanu nu exclude înlocuirea lui Florin Bratu la naționala României U21

„Mandatele tuturor antrenorilor de la nivel de loturi de juniori sunt sub analiza Comisiei Tehnice, urmând ca în maximum două săptămâni să putem să prezentăm lista tuturor antrenorilor pe care îi vom avea alături de tricolor, de la Under-21 până la Under-15, atât pentru fotbal masculin cât şi fotbalul feminin.

E vorba doar de o analiză la nivelul comisiei tehnice, rezultatul acestei analize urmând să fie prezentat în maximum două săptămâni.

Şi naţionala U20 s-a aflat sub analiză, lui Bogdan Lobonţ nu i s-a mai prelungit contractul. La fel, în următoarele două săptămâni colegii din departamentul tehnic vor prezenta şi noul nume al selecţionerului pentru România Under-20”, a spus Răzvan Burleanu.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre scrisă de mine pe fanatik.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: