Ligue 1

Reacția lui Cavani după ce PSG nu l-a inclus în fotografia de 50 de ani

PSG a postat o fotografie pentru a sărbători 50 de ani de existență a clubului, iar în poză apăreau unii dintre cei mai importanți jucători ai campioanei Franței.

Totuși, Edinson Cavani nu a fost schițat în imagine, deși este cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 201 de goluri în 7 sezoane.

Reacția lui Cavani după ce nu a fost inclus de PSG în fotografia aniversară

Edinson Cavani a fost unul dintre jucătorii marcanți pentru istoria lui PSG, însă atacantul uruguayan a rămas surprins după ce fosta sa echipă nu l-a inclus în fotografia aniversară de 50 de ani, deși el este cel mai bun marcator din istoria clubului.

A fost o perioadă magnifică, 7 ani frumoși. Nu știu ce să spun despre faptul că nu am apărut în acea poză…sunt unii oameni care au fost deranjați de mine, vedeți și voi cum gestionează lucrurile”, a spus Edinson Cavani.

Edinson Cavani,. Sursă foto: goal.com
Edinson Cavani,. Sursă foto: goal.com

„E șocant!”

„Dar totul face parte din viața noastră. E șocant, dar se întâmplă, trebuie să trec peste, nu am ce să fac”, a mai spus Cavani.

 

Între timp, Cavani se pregătește să meargă la Benfica Lisabona, acolo unde e așteptat cu brațele larg deschise de Jorge Mendes, antrenorul lusitanilor.

Îți recomand articolul despre cum a comentat Bruno Fernandes cearta cu Victor Lindelof.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: