Premier League

Relația dintre bunica lui Alexander-Arnold și Sir Alex Ferguson

Anul 2020 a fost plin de multe momente ciudate, atât din punct de vedere al sănătății, privind pandemia de coronavirus, dar și de evenimente stranii petrecute.

Fotbalul nu face excepție de la această regulă, iar jurnaliștii britanici au descoperit că bunica lui Trent Alexander-Arnold s-a iubit cu Sir Alex Ferguson în tinerețe.

Sir Alex Ferguson și Trent Alexander-Arnold. Sursă foto: twitter
Sir Alex Ferguson și Trent Alexander-Arnold. Sursă foto: twitter

Idila dintre bunica lui Trent Alexander-Arnold și Sir Alex Ferguson

Trent Alexander-Arnold este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai lui Liverpool, el fiind autorul unei pase geniale din care Divock Origi a marcat al doilea gol în revenirea „cormoranilor” cu Barcelona din semifinala Champions League (4-0).

Dacă până în acel moment Alex-Arnold era plăcut de fanii lui Liverpool, suporterii au început să-l idolatrizeze, iar la vârsta de doar 20 de ani a ridicat trofeul UEFA Champions League

Legătura dintre Alex-Arnold și Manchester United

Totuși, există o legătură între el și Manchester United, deși el a fost crescut de Liverpool și nu s-a pus niciodată problema ca el să ajungă pe „Old Trafford”. Doreen Carling, bunica din partea mamei, a fost iubita lui Sir Alex Ferguson.

Într-o biografie a fostului antrenor legendar al lui Manchester United, bunica lui Alex-Arnold este descrisă drept prima relație serioasă din viața lui. În momentul în care s-au despărțit, ea a plecat în America, unde s-a căsătorit.

Este interesant cum soarta a scos la iveală povestea din tinerețe a doi oameni, care în acea perioadă nici nu visau să ajungă ceea ce sunt în ziua de astăzi, Sir Alex Ferguson, unul dintre cei mai buni antrenori din istorie, iar bunica lui Alexander-Arnold… o bunică fericită, cu o familie unită, care se bucură la fiecare meci de performanțele nepotului său. 😊

Îți recomand articolul despre Dani Carvajal care ascultă muzică românească.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: