Premier League

Ritualul nesănătos al lui Jamie Vardy

Jamie Vardy este în continuare pe val în Premier League și a reușit să iasă golgheterul acestei ediții, cu nu mai puțin de 23 de goluri.

Totuși, atacantul lui Leicester are un ritual nesănătos și nerecomandat de specialiști, însă, care îl ajută să fie pregătit înainte meciurilor.

Ritualul nesănătos al lui Jamie Vardy

Jamie Vardy a povestit cum se pregătește înaintea meciurilor, iar specialiștii, când au auzit ritualul său nesănătos, s-au luat cu mâinile de cap. Totuși, se pare că Vardy își știe mai bine corpul și reușește să fie performant chiar și la 33 de ani.

Cu o seară înaintea disputării unui meci, Jamie Vardy bea vin de Porto, ceea ce îl ajută să se relaxeze.

Dimineața meciului este cu totul specială, pentru că imediat cum se trezește, Vardy bea o doză de Red Bull: „Nici nu mă trezesc bine și în 30 de secunde dau gata o doză de Red Bull”.

Micul dejun e consistent, acesta mâncând o omletă cu șuncă și cu tradiționala fasole britanică.

Înainte de a pleca de acasă, Vardy mai bea un Red Bull și un expresso dublu și cu o jumătate de oră înaintea disputării meciului, mai bea încă o doză de Red Bull.

Chiar dacă ritualul lui Jamie Vardy dă roade, vă sfătuiesc să consumați toate aceste băuturi energizante, dar și cafeaua cu limite și să nu faceți excese 😂.

Îți recomand articolul despre fabrica de bani de la Leicester City.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: