Bundesliga

Robert Lewandowski acuză Bayern Munchen: „Am acceptat multe minciuni!”

Robert Lewandowski a avut o serie de acuzații la adresa lui Bayern Munchen, fostul său club, despre care spune că l-a mințit.

Robert Lewandowski acuză Bayern Munchen

„Eu sunt omul care crede că adevărul e mai important, chiar dacă nu e bine pentru mine. Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat cu exactitate.

Dar dacă întrebarea este dacă eu am plecat din cauza lui, nu, eu nu vedeam nicio problemă dacă el ajungea la Bayern Munchen. Dar unii oameni nu îmi spun adevărul, ei spun lucruri diferite.

Simt că mă aflu în locul potrivit, iar ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, înainte de a pleca de la Bayern, înseamnă multă politică.

Clubul încerca să găsească un argument de ce nu mă vinde la o altă echipă, pentru că, înainte de asta, era dificil să le explici fanilor. Și a trebuit să accept că erau multe minciuni – foarte multe – despre mine”, a spus Robert Lewandowski, scriu cei de la ESPN.

„Sunt foarte fericit aici!”

„Sunt foarte fericit că sunt în sfârșit aici. Ultimele câteva zile au fost foarte lungi, dar, la final, afacerea e făcută și mă pot pot concentra pe noul capitol din viața și cariera mea. Nu sunt doar omul care vrea să câștige un meci. Sper să câștigăm trofee încă din primul sezon.

Întotdeauna mi-am dorit să joc în La Liga, pentru un club mare și acesta este noul pas făcut. Și pentru viața personală e o schimbare și pot considera că sunt aici să ajut Barcelona să fie în top și să câștige cât mai multe titluri cu putință.

Am vorbit cu Xavi și am știut de la început ce gândește. Ideile lui m-au făcut să îmi fie ușor să vin la Barcelona. Știu că sunt omul care vrea să câștige și cu Xavi aceste lucruri sunt posibile.

Știe exact cum ar trebui să conducă Barcelona. A fost un jucător extraordinar și are în față un viitor din care vreau să fac parte”, a spus Lewandowski, la prezentarea la Barcelona.

Îți recomand articolul despre legătura dintre Dacia și Udinese.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: