Premier League

Romelu Lukaku vrea să pună capăt rasismului din fotbal

Romelu Lukaku a mărturisit că vrea să pună capăt rasismului din fotbal și că va face tot ce îi stă în putere pentru a realiza acest lucru.

Romelu Lukaku vrea să pună capăt rasismului din fotbal

„Trebuie să lupt. Pentru că nu o fac doar pentru mine. Lupt pentru fiul meu, pentru viitorii mei copii, pentru fratele meu, pentru toți ceilalți fotbaliști și pentru copii lor, pentru toată lumea.

Căpitanii fiecărei echipe și patru-cinci jucători, cele mai mari personalități ale fiecărui club, ar trebui să aibă o întâlnire cu directorii executivi ai Instagramului, FA (Federația Angliei de Fotbal) și PFA (Asociația Fotbaliștilor Profesioniști). Ar trebui să stăm în jurul unei mese și să avem o discuție despre asta (n.r. rasismul în fotbal). Să ne gândim cum putem să îl atacăm direct, nu doar în fotbalul bărbătesc, ci și feminin.

Cred că noi toți, împreună, ar trebui să avem o conferință și să vorbim despre lucrurile care trebuie adresate pentru a proteja jucătorii, dar și fanii și fotbaliștii tineri care vor să devină profesioniști”, a declarat Romelu Lukaku.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: