Special

Ronaldo despre David Beckham: „E singurul englez care ar fi putut juca pentru Brazilia”

Ronaldo, fostul atacant legendar din naționala Braziliei, a recunoscut că David Beckham, fostul său coechipier de la Real Madrid și AC Milan, ar fi fost singurul jucător englez care ar fi putut juca pentru „Selecao”.

NINTCHDBPICT000003226453

„Pentru mine, ai fost unul dintre cei mai buni mijlocași din lume, felul în care atingeai mingea, cum trimiteai pasele exact la țintă fără să te uiți, era extraordinar. Trebuie să-ți mulțumesc pentru toate pasele pe care mi le-ai oferit”, a mărturisit Ronaldo.

David Beckham și-a adus aminte de un moment petrecut la antrenamentele lui Real Madrid, în care Ronaldo i-a mărturisit că ar fi avut loc în echipa națională a Braziliei: „Îmi amintesc când mi-ai zis că jucătorii Braziliei credeau că singurul fotbalist englez care ar fi putut evolua în naționala voastră eram eu”.

„Îmi mai amintesc că în primele momente de când am ajuns în vestiarul Realului ai fost prima persoană care a venit și m-a liniștit. Eu eram destul de emoționat, mai ales că îmi petrecusem toată viața la Manchester United”, a mai spus David Beckham.

  • 44 de ani a împlinit David Beckham pe data de 2 mai
  • 43 de ani a împlinit Ronaldo pe 18 septembrie

Îți recomand articoluldespre frăția dintre Poli Timișoara și Borussia Monchengladbach.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: